Qui som

La Biblioteca-Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia és una biblioteca especialitzada en etnologia i antropologia, amb especial interés en el territori valencià. La seua funció és la de servir de  recolzament als treballs  d’investigació, exposició i difusió del personal del Museu Valencià d’Etnologia (conservadors, tècnics de difusió, dissenyadors, etc.), a més a més de ser centre  de referència per als estudiants, investigadors i interessats en l’estudi etnològic. Tots els ciutadans són benvinguts a utilitzar la nostra col·lecció per apropar-se a la diversitat cultural dels pobles i així comprendre millor la societat a la qual vivim.

La qualitat i quantitat de les publicacions de que disposa, l’atenció i serveis a l’usuari, la vinculació al Museu i per tant la seua especialització, fan d’esta biblioteca un lloc de consulta imprescindible per a investigadors del món de l’antropologia i de l’etnologia.

La Biblioteca no és únicament un conjunt de documents i l’edifici que els conserva, sino que hi ha un altre factor molt important que el forma: el conjunt de professionals que amb la seua tasca fan possible la conservació, organització i difusió de la informació. No podem deixar de mostrar-vos qui està darrere de tot, quines són les persones, els bibliotecaris que fan que açò siga una realitat i que atendran amb molt de gust les vostres peticions informatives.

Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es