27 d'Abril de 2012

Xavier Roigé a les Etnoxerrades del Museu Valencià d’Etnologia

Esteu ja a punt per la propera Etnoxerrada?

Fa no res va estar amb tots nosaltres Cristina Santamarina i la propera setmana li toca passar per la Sala Alfons el Magnànim a Xavier Roigé i Ventura. Este Doctor en antropologia, actualment  professor a la Universitat de Barcelona d’antropologia social i museologia, vindrà el 3 de maig per parlar-nos de “Memòria oral, patrimoni immaterial i museus”
Amb Xavier Roigé hem publicat al “núvol” el quart número de la col·lecció: Dossiers bibliogràfics d’antropologia al qual vos fem un resum de la trajectòria laboral i la producció bibliogràfica d’este antropòleg, a més d’informar-vos de totes les publicacions que a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia podeu consultar.
Com estem fent des la primera Etnoxerrada de Verena Stolke només pengem este document al nostre compte ISSUU per què es puga visualitzar, descarregar, guardar i imprimir a gust de cadascú. Com sempre el dia de la presentació només vos entregarem un resum de dos fulls amb la bibliografia que podeu trobar a la Biblioteca i l’enllaç al document complet amb el seu corresponent codi QR.
Ací teniu el número 4 de Dossiers bibliogràfics d’antropologia dedicat a Xavier Roigé, esperem que vos agrade…

Tags: , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es