14 d'Octubre de 2013

Utillatge agrícola i ramaderia

MARTÍNEZ, Frederic; PALANCA, Floreal. Utillatge agrícola i ramaderia. Valencia : Edicions Alfons el Magnànim, Institució Valenciana d’Estudis i Investigació, 1991 (Temes d’etnografia valenciana ; 2) (Col·lecció politècnica ; 19)

A partir de hui teniu accés lliure en línia al número 2 de la sèrie creada per Joan Francesc Mira, “Temes d’etnografia valenciana” des de la biblioteca digital de la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia.

En el compte ISSUU de la Biblioteca trobareu este i altres títols del Museu Valencià d’Etnologia. Així podreu consultar-los en línia i descarregar-los gratuïtament. Només heu d’obrir-vos un compte ISSUU per poder descarregar i imprimir les nostres publicacions i treballs sempre de bades.

 

A la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia trobareu este llibre amb la signatura topogràfica BETNO 840.2 . Des de la sala podreu accedir també a la versió en línia ja que a la coberta del llibre hem pegat un codi QR amb l’accés directe. Així quan vingueu a consultar-lo se’l podreu endur dins del vostre mòbil o compartir-lo per correu electrònic o a través de les xarxes socials.Esperem que siga del vostre interés esta iniciativa de divulgació de les publicacions del Museu Valencià d’Etnologia i les tradicions culturals valencianes!

Tags: , , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es