3 de Febrer de 2016

Una vesprada amb Hasan G. López

La presentació de «La pluma y la cámara : antropología y memoria colonial en blanco y negro» va ser tot un èxit.

Ahir de vesprada la sala de lectura de la nostra biblioteca es va omplir de paraules i d’assistents, vam tindre la primera sessió del cicle «En veu alta a la Biblioteca» per presentar «La pluma y la cámara : antropología y memoria colonial en blanco y negro» de Hasan G. López.

En la biblioteca estem molt contents de com va eixir tot, de l’estona tan interessant que ens van fer passar tant Nicolás Sánchez Durá com Hasan G. López amb les seues xarrades i de tota la gent que va vindre a escoltar-los. La sala de la biblioteca és perfecta per oferir un espai proper i acollidor tant per a l’autor com per als oients i així ens vam sentir, acollits. Un bon grapat de gent que no coneixíem ja sap de la nostra existència i sap de primera mà que ací està la seua casa per tot el que necessiten a nivell investigador, és clar.

Com a introducció vam preparar una xicoteta mostra bibliogràfica sobre el tema. Vam traure a les vitrines de la nostra sala “Biblioteca espai obert” les publicacions de Hasan G. López, així com aquelles que tenim a la col·lecció de la biblioteca i que parlen sobre antropologia visual, història de l’antropologia francesa, la missió de Dakar-Djibouti i els principals clàssics de l’antropologia francesa i anglosaxona com ara Malinowski, Boas, Leiris, Mauss, Griaule, etc.

Esperem que estigueren tots tan a gust com nosaltres. La pròxima sessió En veu a alta a la Biblioteca serà el proper dia 25 de febrer amb Emilio Gancedo i el seu llibre «Palabras Mayores : un viaje por la memoria rural»

Vos deixem unes quantes fotografies, gaudiu-les!

Sigue el tablero La pluma y la cámara – #EnVeuAltaALaBiblioteca de Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia en Pinterest.

Tags: , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es