28 d'Abril de 2017

Una vesprada amb Carlos V. Fuster Montagud

Ací teniu l’storify de l’#EnVeuAlta dedicat a presentar «Els riuraus : l’elaboració de la pansa» de Carlos V. Fuster Montagud.

Ahir de vesprada tinguérem el plaer de rebre a la Biblioteca a Carlos V. Fuster al qual ja teníem ganes de desvirtualitzar. Va vindre carregat de panses, fogasses i mistela per poder fer un mos i tastar este meravellós producte de la terra valenciana, a més a més per petició nostra va dur exemplars de material efímer de paper, concretament cromos i camises de caixes, així com també #Etnobjectes com unes gafes per poder girar la pansa.

IMG_20170427_181410

A la taula li acompanyaren Miguel del Rey i Àngel Valero. La presentació del llibre va ser molt amena, es nota que Carlos és mestre, i poc a poc va eixir el dabat i el més important: la reivindicació de la necessària protecció dels riuraus i de la cultura de la pansa. El públic va estar molt interessat i va gaudir de la presentació mentres menjaven panses, en acabar, entre converses més menudes tastaren les fogasses i la mistela i així acabàrem amb un boníssim sabor de boca.

Si no poguereu vindre, tranquils que vos ho contem tot a l’Storiy, així podreu saber que va passar i de què es va xarrar #EnVeuAlta

Tags: , , , , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es