5 de Setembre de 2013

sOpA’13

sOpA’13 és el “I Congreso Internacional sobre Educación y Socialización del Patrimonio en el Medio Rural” que es celebra els propers dies 18, 19, 20 i 21 de setembre a Malpartida de Cáceres.

Este congrés és una de les activitats del projecte “Cinetínere: cine itinerante por la recuperación social del Patrimonio en el medio rural“, el qual està finançat per les Ajudes a Corporacions Locals per fer activitats culturales que fomenten la comunicació cultural l’any 2012 i que convoca la Secretaría de Cultura del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte del Gobierno de España (BOE).

Vos deixem l’accés a la informació d’esta iniciativa a través del seu bloc sOpA’13. El congrés està principalment enfocat al món de l’arqueologia i a la posada en valor de patrimoni arqueològic encara que hi ha moltes participacions interessants sobre posada en valor de projectes etnològics, així com  comunicacions que tracten la museologia i la difusió de projectes patrimonials a través de les noves tecnologies aplicables a qualsevol sector del patrimoni cultural i d’altres sobre didàctica.
Vos deixem el programa per què li feu una ullada

Tags: , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es