10 de Setembre de 2012

Ricardo Sanmartín a les Etnoxerrades del Museu Valencià d’Etnologia

El tercer cicle d’Etnoxerrades del Museu Valencià d’Etnologia ja està de tornada de les vacances estiuenques!

Margaret Bullen va ser l’última antropòloga que ens va visitar el 7 de juny  amb la xerrada “La tradició cega o la invisibilitat”, però amb l’arribada de setembre tornem a estar actius i d’ací no res tindrem amb nosaltres a l’antropòleg valencià Ricardo Sanmartín. Concretament el proper 20 de setembre estarà al Saló Alfons el Magnànim parlant de “Els valors de la contemporaneïtat des de l’antropologia de l’art”.

Ricardo Sanmartín, encara que va nàixer a València i va ser professor de la Universitat de València durant un periode molt curt, des de 1983 és Catedràtic d’Antropologia Social a la Universitat Complutense de Madrid on ha desenvolupat la seua activitat docent. La seua investigació de camp està centrada en la figuració cultural dels valors en l’art i la religió.

La Biblioteca-Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia, com està fent des del mes de febrer, hi ha elaborat un dossier bibliogràfic amb motiu de la seua visita. El Dossier bibliogràfic d’Antropologia número 6 recull totes les publicacions que tenim a la Biblioteca-Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia escrites per Ricardo Sanmartín, així com la seua bibliografia completa i una curta informació biogràfica per conéixer un poc més este antropòleg.

Els assistents que vinguen el dia 20 de setembre rebran un resum en paper d’este dossier on només trobaran les publicacions que tenim a la Biblioteca i l’accés al dossier complet a través d’un link i un codi QR que ací vos deixem per provar el seu funcionament.

No oblideu esta cita amb Ricardo Sanmartín el proper 20 de setembre, de segur vos semblarà molt interessant i aprofitable!

Des de la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia esperem completar i enriquir la presentació de Ricardo Sanmartín amb tota la informació que vos oferim amb el dossier bibliogràfic. Fins el dia 20!

 

Tags: , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es