1 de Setembre de 2016

Presentació: «El valencià és fàcil»

«En veu alta a la Biblioteca» torna després de l’estiu amb molta força per parlar amb humor de la nostra llengua, el valencià.

el valencia es facilEl dimarts, 20 de setembre , vos esperem a les 19 hores a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia per presentar-vos el llibre : «El valencià és fàcil» de Leo Giménez.

El valencià és fàcil és el recull de les columnetes, firmades per Leo Giménez, aparegudes en la pàgina «Panorama» del diari Levante-EMV, cada setmana, habitualment divendres, des del 25 de març de 2011 fins al 27 de novembre de 2015. Amb paraules de l’autor: “Tots els articles versen sobre qüestions de llengua per reivindicar i divulgar el nostre cabal lingüístic, intentar aclarir dubtes, alertar contra calcs innecessaris, donar suport a admissions comunicatives, analitzar normes incoherents. I, per damunt de tot, intentar mostrar que el valencià és fàcil. L’objectiu final és que els rebesnéts dels nostres rebesnéts seguisquen parlant, escrivint i transmetent esta llengua tan nostra, tan bonica i tan comunicativa, i que siga la de totes les valencianes i de tots els valencians. I també la d’aquelles persones que trien ser valencianes”.  Si punxeu, accedireu a la presentació del llibre a Etnobloc.

Per presentar l’autor comptarem amb Immaculada Cerdà Sanchis, cap de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València i acadèmica de la Acadèmia Valenciana de la Llengua.

 

plano bibliotecaVos recordem la nostra adreça: C/ Corona, 36 (València). Podeu vindre amb el següent transport públic si no voleu fer un bonic passeig pel centre de la ciutat:

EMT – Línies 1, 2, 5, 5B, 8, 28, 29, 79, 80, 95

Metro – Línia 1, Estació Túria i Estació Àngel Guimerà / Línia 4, Estació Reus

Valenbisi – hi ha un aparcament just enfront del Museu

L’accés es farà per la porta principal del Museu Valencià d’Etnologia al carrer Corona i a través del Pati II del Centre Cultural de la Beneficència. Tot estarà senyalitzat i no tindrà cap pèrdua.

Per completar la informació vos deixem el fullet amb tot el que cal saber: fullet.

Punxeu ací i accedireu a la resta de presentacions programades

Ens agradaria moltíssim poder comptar amb vosaltres. Vos esperem!

Tags: , , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es