5 de Juliol de 2016

Presentació: «El paisaje como categoría analítica : cultura y naturaleza en el Parque Natural de las Hoces del Cabriel»

La segona sessió «En veu alta a la Biblioteca» després de l’estiu tindrà com a protagonista a Àngela Calero, la guanyadora del V Premi d’Investigació Joan Francesc Mira.

V premi joan francesc mira etnobloc

 

El dimarts, 27 de setembre , vos esperem a les 19 hores a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia per a presentar-vos el llibre : «El paisaje como categoría analítica : cultura y naturaleza en el Parque Natural de las Hoces del Cabriel» d’Ángela Calero.

Este llibre és el resultat d’una investigació etnogràfica que vol comprendre el mode en què es relacionen i retroalimenten els factors implicats en el paisatge del Parc Natural de les Hoces del Cabriel.  El paisatge com a categoria analítica es proposa delimitar i establir les relacions entre la comunitat i el lloc en què esta es desenrotlla, conéixer com el grup interacciona i ha interaccionat al llarg de la història amb el mig en què s’ubica, com ha fet ús dels seus recursos i com perceben els habitants del Parc Natural el paisatge que els rodeja. A més, la investigació es qüestiona com este paisatge s’ha vist modificat arran de la implantació d’una figura jurídica de protecció i com han encaixat els seus habitants el fet de que el seu espai d’existència siga ara un espai protegit. Si punxeu, accedireu a la presentació del llibre a Etnobloc.

Per a presentar l’autora comptarem amb Pablo Vidal de la Universidad Católica de Valencia i autor del pròleg del llibre.

plano bibliotecaVos recordem la nostra adreça: C/ Corona, 36 (València). Podeu vindre amb el següent transport públic si no voleu fer un bonic passeig pel centre de la ciutat:

EMT – Línies 1, 2, 5, 5B, 8, 28, 29, 79, 80, 95

Metro – Línia 1, Estació Túria i Estació Àngel Guimerà / Línia 4, Estació Reus

Valenbisi – hi ha un aparcament just enfront del Museu

L’accés es farà per la porta principal del Museu Valencià d’Etnologia al carrer Corona i a través del Pati II del Centre Cultural de la Beneficència. Tot estarà senyalitzat i no tindrà cap pèrdua.

Per completar la informació vos deixem els fullets amb tot el que cal saber: fullet en castellà i fullet en valencià.

Ens agradaria moltíssim poder comptar amb vosaltres. Vos esperem!

Tags: , , , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es