6 d'Abril de 2016

Presentació: «El món en un plec»

La tercera sessió de presentacions del cicle «En veu alta a la Biblioteca». En esta ocasió ens trobarem amb Rosa J. Cañada Solaz.

Cuberta Mon en un plec

El proper dimecres, 13 d’abril, vos esperem a les 19 hores a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia per presentar-vos el llibre : «El món en un plec : aproximació a la literatura popular dels segles XVIII i XIX en València» de Rosa J. Cañada Solaz.

Escrits tant en castellà com en valencià , els textos, difosos per cegos i recitadors de carrers, deixen entreveure no sols els gustos i preferències del públic, sinó també la utilització que d’estos gèneres es feia. Van ser utilitzats pel poder per a aprendre a llegir i van ser refugi de la llengua autòctona en un periode de decadència. Rosa Cañada  recopila i estudia els plecs de les biblioteques valencianes a les quals han arribat a través de les donacions de bibliòfils i col·leccionistes. Punxeu ací i accedireu a la presentació del llibre a Etnobloc.

L’expert en teatre, Antonio Tordera, acompanyarà l’autora a la taula i de segur que ens esperem moltes bones sorpreses esta vesprada.

 

Vos recordem la nostra adreça: C/ Corona, 36 (València). Podeu vindre amb el següent transport públic si no voleu fer un bonic passeig pel centre de la ciutat:

EMT –  Línies 1, 2, 5, 5B, 8, 28, 29, 79, 80, 95

Metro –  Línia 1, Estació Túria i Estació Àngel Guimerà / Línia 4, Estació Reus

Valenbisi – hi ha un aparcament just enfront del Museu

L’accés es farà per la porta principal del Museu Valencià d’Etnologia al carrer Corona  i a través del Pati II del Centre Cultural de la Beneficència. Tot estarà senyalitzat i no tindrà cap pèrdua.

Per completar la informació vos deixem els fullets amb tota el que cal saber: fullet

Punxeu ací i accedireu a la resta de presentacions programades

 Ens agradaria moltíssim poder comptar amb vosaltres. Vos esperem! 

Tags: , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es