5 de Desembre de 2016

Presentació de «Receptari extraviat»

Continuem parlant #EnVeuAlta, en esta ocasió gastronomia i la cultura del menjar a l’Horta.

receptari-extraviat-cobertaEl dimarts, 13 de desembre, us esperem a les 19 hores a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia per presentar-vos el llibre : «Receptari extraviat : històries al voltant de la taula Bonrepós i Mirambell (l’Horta Nord)» de Yaiza Pérez, Carles Rodrigo, Aida Vizcaíno i Tono Vizcaíno.

«Aquest no és un llibre de receptes. O, sent més precisos, no és només un llibre de receptes. Més aviat és un llibre sobre gastronomia i, per tant, tracta de tot allò relacionat amb la cuina com a expressió cultural. A ningú no se li escapa que, quan cuinem i mengem, fem alguna cosa més que satisfer una simple necessitat fisiològica. Selecciones uns productes i en descartem uns altres, utilitzem uns atifells específics i ens decantem per unes maneres de preparar  i presentar els plats depenent del context  i de la companyia». Si punxeu, accedireu a la presentació del llibre a Etnobloc.

L’encarregat d’acompanyar els autors serà Paco Alonso, el qual es definix al seu perfil de twitter @pacoalonso com a “periodista de tve a la CV compromés amb els productes de la meua terra, pare de dos fills i de #LaCulturaDelAlmuerzo. Cofundador de @wikipaella i a la Vanguardia)”

 

plano bibliotecaUs recordem la nostra adreça: C/ Corona, 36 (València). Podeu vindre amb el següent transport públic si no voleu fer un bonic passeig pel centre de la ciutat:

EMT – Línies 1, 2, 5, 5B, 8, 28, 29, 79, 80, 95

Metro – Línia 1, Estació Túria i Estació Àngel Guimerà / Línia 4, Estació Reus

Valenbisi – hi ha un aparcament just enfront del Museu

*En esta ocasió per qüestió d’aforament canviarem d’ubicació i es realitzarà en altre lloc del Museu Valencià d’Etnologia, no a la sala de la Biblioteca. En arribar al Museu tindreu totes les indicacions per arribar-hi.

Per completar la informació us deixem el fullet amb tot el que cal saber: fullet

 

 

Amb esta presentació tanquem En veu alta a la biblioteca 2016 i esperem retrobar-nos al gener amb més propostes.

Ens agradaria moltíssim poder comptar amb vosaltres. Us esperem!

Tags: , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es