27 de Setembre de 2012

Marta Allué a les Etnoxerrades del Museu Valencià d’Etnologia

Les Etnoxerrades han començat amb força després de l’estiu, el dia 20 de setembre tinguérem amb nosaltres a Ricardo Sanmartín i dos setmanes després tenim una nova sessió amb una altra antropòloga.

Amb el restabliment de l’activitat acadèmica de les universitats esperem que la resposta dels estudiants d’antropologia i sociologia siga ben forta.

En esta ocasió, el dijous 4 d’octubre ens visitarà Marta Allué, Doctora en Antropologia.

Marta Allué es va doctorar en Antropologia Social i Cultural al Departament d’Antropologia Social i Filosofia de la Universitat Rovira i Virgili l’any 2001. La seua activitat docent i investigadora continua enllaçada a esta Universitat i està centrada en l’estudi de la discapacitat, els drets dels malalts, la mort i el fet de morir.

La Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia ha dedicat a Marta Allué el número 7 de la sèrie Dossiers bibliogràfics d’Antropologia que des de l’inici del tercer cicle d’Etnoxerrades hem dedicat a cadascun dels antropòlegs i antropòlogues que ens han acompanyat. Ací vos deixem l’accés al document ISSUU que tenim penjat al núvol, per poder consultar-lo o descarregar-lo segons el vostre interés.

Esperem que vos agrade, ja sabeu que als assistents només els entregarem un breu resum amb l’enllaç al document complet junt al corresponent codi QR per poder consultar-lo, descarregar-lo i compartir-lo des del seu mòbil.

 

Vos esperem el dia 4 a les 19:00h. al Saló Alfons el Magnànim al Centre Cultural de la Beneficència!

Tags: , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es