12 de Juny de 2012

Margaret Bullen a les Etnoxerrades del Museu Valencià d’Etnologia

Vos estàveu preguntant si la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia no havia preparat la bibliografia per l’Etnoxerrada de Margaret Bullen de dijous passat?

No ho penseu, clar que ho férem una vegada més encara que fins hui no hem pogut contar-vos res des de l’Etnobloc. Els assistents a la presentació de Margaret Bullen sí que reberen els accessos a la informació bibliogràfica com fem amb cada sessió mitjançant el codi QR que generem.

El dijous 7 de juny va visitar-nos l’antropòloga britànica Margaret Bullen, ja quasi més basca que britànica, per parlar-nos del paper de la dona en les festivitats basques com ara són “los alardes” d’Irun i Hondarribia. El títol de la seua etnoxerrada va ser: La tradició cega o la invisibilització ritual de la desigualtat.

De la mateixa manera que hem fet amb els anteriors ponents, la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia ha elaborat una bibliografia completa sobre esta antropòloga social per poder conéixer un poc més la seua producció científica, així com totes les publicacions de què disposem a les prestatgeries del nostre centre, que en este cas hem de dir-vos que quasi estan totes.

Amb Margaret Bullen hem editat el número 5 de la col·lecció Dossiers bibliogràfics d’antropologia i com sempre el podeu trobar al “núvol” per poder consultar-lo, imprimir-lo, descarregar-lo…

Ací vos deixem l’accés per poder disfrutar i conéixer un poc més esta interessant autora “basca” d’origen anglés, professora de la UPV-EHU, sòcia fundadora de FARAPI, professora de l’assignatura “Basque and Iberian Culture” en l’USAC de Donostia… no deixeu de fer-li una ullada!

Tags: , , , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es