29 de Febrer de 2012

Luis Enrique Alonso a les Etnoxerrades del Museu Valencià d’Etnologia

Ja sabeu tots que el passat 2 de febrer va començar el tercer cicle d’Etnoxerrades : converses des de l’Antropologia al Museu Valencià d’Etnologia amb l’assistència de Verena Stolcke.

La Biblioteca volgué participar amb l’elaboració d’un complet dossier bibliogràfic sobre esta antropòloga social, l’accés al qual vos el facilitàrem des d’este mateix espai de l’Etnobloc.

Amb Verena Stolcke començàrem una nova sèrie de treballs bibliogràfics anomenada “Dossiers bibliogràfics d’Antropologia” amb la qual continuem. El número 2 d’esta col·lecció està dedicat a la producció científica de Luis Enrique Alonso Benito, sociòleg d’economia de la Universidad Autónoma de Madrid.

Este dijous 1 de març, Luis Enrique Alonso presentarà la comunicació: “El xicotet comerç tradicional : temps, naturalesa i cultura”. La Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia ha elaborat un dossier bibliogràfic que comença amb un resum curricular i es completa amb el recull de tota la seua producció bibliogràfica i els títols que podeu consultar a la nostra Biblioteca.

Este treball només el podeu consultar en línia des de la pàgina ISSUU de la Biblioteca.

De nou als assistents a l’Etnoxerrada els lliurarem un xicotet resum amb el llistat de referències que poden consultar a la Biblioteca.Tanmateix els facilitarem l’accés directe i la possibilitat de compartir la bibliografia completa amb un sol clic ja que hem inclòs un codi QR per agilitzar la visualització i difusió on line.

Ací vos deixem l’accés al número 2 de “Dossiers bibliogràfics d’Antropologia” dedicat a Luis Enrique Alonso, esperem que vos resulte molt interessant i aprofiteu millor la presentació que farà demà al Museu Valencià d’Etnologia.


 

Tags: , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es