31 de Gener de 2012

Les Etnoxerrades i la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia

El passat 18 de gener vos informàvem al post Etnoxerrades 2012 al Museu Valencià d’Etnologia del nou cicle de xerrades antropològiques que comença este dijous dia 2 de febrer al nostre Museu.

També vos comentàrem que la Biblioteca anava a col·laborar però no vos especificàrem com.

No pot ser d’altra manera, la Biblioteca com a centre de recursos d’informació del Museu ha d’aportar coneixement per tal de millorar l’aprofitament d’este tercer cicle de les Etnoxerrades. Ho anem a fer elaborant uns dossiers bibliogràfics sobre cada antropòleg que vinga a conversar sobre antropologia.

Hem obert una sèrie nova anomenada “Dossiers bibliogràfics d’Antropologia” que publicarem únicament en xarxa a través del nostre conte d’ISSUU. Cada número arreplegarà una introducció biogràfica sobre cada antropòleg així com la seua bibliografia completa (articles de revistes, monografies, contribucions en obres col·lectives, tesis, recursos d’accés lliure …). Al mateix temps, el més important, vos indicarem quins títols podeu trobar a la nostra Biblioteca i que podeu consultar en lliure accés si es passeu per ací.

Si acudiu a les Etnoxerrades vos repartiran una carpeta amb documentació entre la qual trobareu un breu resum biogràfic de Verena Stolcke, en el cas del dijous dia 2 de febrer, i la bibliografia que teniu al vostre abast a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia. A més es trobareu amb un codi QR per poder accedir amb el vostre mòbil al dossier bibliogràfic complet que està penjat en ISSUU. Si no conegueu este tipus de codi, ho heu de començar a fer, els anem a gastar molt en la Biblioteca i són el futur per facilitar la comunicació i la transmissió d’informació,  fixeu-vos bé i comprovareu que cada vegada en  trobeu més als cartells, la publicitat…  Podeu practicar amb este que teniu ací, escanegeu-lo i veureu.

Vos deixem amb la bibliografia que hem preparat sobre la primera antropòloga que ens visitarà el dijous dia 2 al Museu Valencià d’Etnologia, Verena Stolcke.
Esperem que vos agrade!

Vos apropem el coneixement i vos facilitem la lectura… vos ho fiquem molt fàcil.
Vos esperem!

Tags: , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es