13 de Febrer de 2012

La Biblioteca i la I Jornada de Museus Locals

El proper dijous 16 de febrer el Museu Valencià d’Etnologia celebrarà la I Jornada de Museus Locals amb el nom “De l’objecte a l’exposició : com mostrar i exhibir les col·leccions etnològiques locals”.

Dirigida als tècnics locals encarregats de la gestió de les col·leccions etnològiques municipals, esta jornada formativa pretén analitzar el paper dels museus, apropar les noves formes de la gestió museogràfica, presentar experiències concretes…

La Biblioteca – Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia com a centre de recursos d’informació vol ajudar a millorar l’aprofitament d’este dia de la millor manera que sap fer, amb nous coneixements.

Hem preparat per tots els assistents una bibliografia temàtica dedicada als museus, la museografia i la museologia.  Com tots sabeu els recursos que produix la Biblioteca estan en accés lliure al nostre compte ISSUU i com no podia ser d’altra manera ací també en teniu esta nova bibliografia, per la qual cosa no està limitada al públic d’este dia, tots sou lliures d’accedir a la consulta en qualsevol moment.

Entre la documentació que es lliure al començament de la Jornada, la Biblioteca inclourà unes pàgines amb:

  • L’adreça electrònica on poder trobar la bibliografia, així com el codi QR del document per poder visualitzar-la o compartir-la des del mòbil de cada assistent.
  • Una selecció de referències bibliogràfiques  de les més de 100 pàgines que té la bibliografia completa.

 

A més a mes, este dia la Biblioteca tornarà a traure els seus duplicats i els oferirà a tots els assistents a la I Jornada de Museus Locals. Com ja es va fer al Nadal, amb la campanya Per Nadal la Biblioteca et vol estrenar i amb les mateixes condicions traurem els llibres duplicats i aquells que no guarden relació amb la temàtica de la col·lecció i els oferirem a este públic. Dijous tenim obert ininterrompudament des de les 8:30 del matí fins les 18:30 de la vesprada, en qualsevol moment al llarg del dia podran pujar a la Biblioteca per conéixer-la i triar un títol per endur-se’n. Cada persona participant podrà triar un llibre, la temàtica dels quals es diversa: festes, etnologia, història local, arqueologia, història, literatura, etc.
Sense més, vos deixem amb la nova bibliografia temàtica que ha realitzat la Biblioteca – Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia amb motiu de la I Jornada de Museus Locals:

Tags: , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es