10 de Desembre de 2013

La Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia vos vol estrenar…

Sí, ho heu sentit bé, per Nadal la Biblioteca del Museu valencià d’Etnologia vos vol estrenar!!!

I ho fem per segona vegada, la primera va ser el Nadal de 2011, i com enguany no volem trobar ningú a la porta de la Biblioteca que ens  diga….

Per als amos d’esta casa
no desitgem cap de mal
que Déu els envie ronya,
pigota i mal de queixal

Tornem amb les estrenes dels duplicats de la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia. Si llegiu més avall entendreu l’adaptació que hem fet d’esta tradició valenciana tan nadalenca…

La Biblioteca-Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia té un important número de publicacions duplicades que al llarg dels últims anys s’han fet lloc a les prestatgeries dels despatxos de la Biblioteca. Ocupen espai que el centre necessita per al treball diari i a més són exemplars que no llig ningú, ja que hi ha còpia d’estos llibres en la sala de consulta a l’abast dels usuaris.

Tanmateix al nostre centre arriben llibres que no guarden relació temàtica amb l’antropologia i l’etnologia, que en qualsevol cas no són seleccionats per formar part de la col·lecció; així podem trobar llibres d’arqueologia, art contemporani, literatura…

Són exemplars que lleven espai als despatxos de procés tècnic, alhora que un desperdici per no complir la seua funció: ser llegits i fullejats per un lector. Cap d’ells eixirà mai a consulta a la sala de la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia però volem que tornen al circuit de lectura, per la qual cosa volem utilitzar-los per estrenar els nostres usuaris.

Amb esta acció, els llibres guanyaran un lector, els nostres usuaris noves lectures de bades, la Biblioteca més espai i la satisfacció de retrobar-nos amb els usuaris i atraure de nous interessats per la nostra col·lecció.

Si voleu conéixer la normativa, els terminis d’arreplega, quants llibres es podreu endur… tot vos ho contem en el document que teniu ací davall.

Animeu-vos! Vos esperem!

Tags: , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es