4 de Maig de 2012

La Biblioteca a la Fira del llibre de València 2012

La Fira del Llibre de València tancarà este diumenge, no obtant això a les seues parades encara podeu trobar publicacions del Museu Valencià d’Etnologia.

És el cas de la caseta de la Diputació de València on podeu trobar: Gitanos d’Hongria: de l’home exòtic al ciutadà, Pasen y vean, Guerra en la ciutat, València marítima II i III, els diferents números de la Revista valenciana d’etnologia…

Al mateix temps la llibreria LLig de la Generalitat Valenciana i altres llibreters també tenen en venda la nostra revista, així com els diferents títols dels premis Bernat Capó, encara que per assegurar-vos la compra d’estos heu de passar-vos per la caseta d’Edicions Bullent on els trobareu tots.

Esta vesprada, 4 de maig, no sols estaran per la Fira els llibres editats pel Museu Valencià d’Etnologia sinó també els seus bibliotecaris. El Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) ha organitzat una taula redona a la sala II del Museu de Ciències Naturals sota el títol “Situació de les biblioteques a la Comunitat Valenciana: reptes i necessitats“. Per formar part d’esta taula el COBDCV ha convidat diferents bibliotecàries valencianes cadascuna d’una tipologia bibliotecària diferent, així esta vesprada intercanviaran experiències professionals de biblioteques públiques, escolars, universitàries, privades i especialitzades. Per parlar de la situació d’estes últimes han cridat la nostra cap, Mª Carmen Cañada, la qual mostrarà a la resta de companys l’actual situació d’este tipus de centres d’informació fent principal incidència en el cas de les biblioteques de museus i en el projecte MUSAS València que ara mateixa tenim entre mans els centres de la ciutat de València.

Les participants de la taula redona, presentada pel President del Col·legi Vicente Giménez Chornet, són les següents:

María Díaz Tebar (Biblioteques Escolars),
Mª Adelina Navarro Santamaría (Biblioteques Públiques),
Mª Jesús Carrillo  (Biblioteca Pública de València),
Victoria García Esteve (Biblioteca Universitat València),
Rosario Tamarit  (Biblioteca Valenciana),
Mª Carmen Cañada (Biblioteca de Museu Valencià d’Etnologia),
María José Calpe Martín (Biblioteca de la Fundació Max Aub)

Esta vesprada promet ser molt interessant per tots els bibliotecaris valencians, passarem una estona debatent sobre la nostra situació i trobant-nos de nou.

Si passeu per la Fira del Llibre de València no deixeu d’entrar a la Sala Museu 2 a les 18:00 hores, allí estarem!!!

 

 

Tags: , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es