10 de Maig de 2013

Jocs i joquets de paper per celebrar el Dia Internacional dels Museus

Siga un fi en si mateix que perseguix el plaer, o siga un aprenentatge de rols socials, tots hem aprés a relacionar-nos amb el nostre àmbit familiar, material, social i cultural a través del joc, i este ha sigut un mitjà fonamental en la transició a la vida adulta. En eixe procés els joguets i les lectures infantils han tingut i tenen gran protagonisme.

Per tot això, la Biblioteca-Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia vol convidar-vos durant uns dies a jugar i /o reviure els jocs del xiquet que porteu dins.

Del 17 al 31 de maig de 2013, com a celebració del Dia dels Museus, podeu visitar una mostra bibliogràfica i documental de jocs i joguets. Hem regirat la nostra col·lecció bibliogràfica i hem seleccionat llibres que parlen de jocs, així com llibres que ho són. També hem obert caixes del nostre arxiu  per traure documents de la nostra col·lecció d’efímera.Qui no ha fet retallables de nines, avions, casetes, soldats, etc?, qui no ha intercanviat cromos per omplir els seus àlbums?,  qui no s’apegat una “calcamonia” en el braç?  Els jocs en paper ens han acompanyat tota la nostra infantesa i ara la dels nostres fills.

Esta mostra no sols està pensada per adults, també està dirigida als xiquets que tindran un espai per poder jugar amb retallables i tot tipus de jocs d’interior! Així que no els deixeu a casa!

El lloc de la mostra és: “Biblioteca espai obert“. Un espai junt a la Biblioteca al que es podrà accedir des del pati II del Centre Cultural de la Beneficència.

Horari: de 10 a 14 hores

Només heu de trobar la nina retallable del nostre cartell i seguir-la, ella vos durà a jugar!

Tags: , , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es