28 d'Octubre de 2014

Intercanvi bibliotecari : què rebem a canvi?

La Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia ingressa publicacions a través de tres principals vies: compra, donació i intercanvi. Nosaltres fem arribar les publicacions del Museu Valencià d’Etnologia arreu del món a través de l’intercanvi, a canvi les institucions, com museus i centres d’investigació, ens envien els seus títols. Es una manera perfecta de fer difusió del treball que es fa al Museu i alhora poder engrossar la nostra col·lecció. Mireu quina preciositat ens acaba d’arribar!

Des de l’Etnobloc en més d’una ocasió vos hem parlat dels treballs d’intercanvi, si punxeu ací podreu comprovar la faena que ens suposa i les raons perquè ho fem.

Hui hem rebut mitjançant l’intercanvi un catàleg magnífic del Musée d’Etnographie de Genève, d’una qualitat excel·lent i una acurada edició. Es tracta de…

rois mochica biblioteca del museu valencia etnologia

 

BOURGET, Steve. Les rois mochica : divinité et pouvoir dans le Pérou ancien. Ginebra : Musée d’Etnographie de Genève, 2014.

Acaba d’arribar a la Biblioteca i encara no el tenim ni registrat, però en un no res el tindreu en accés lliure en la nostra sala de consulta i amb possibilitat de préstec.

És el catàleg de l’exposició del mateix nom  que encara esteu a temps de visitar, si voleu i podeu viatjar a Ginebra, fins el 3 de maig de 2015. De fet encara no s’ha inaugurat, obrirà les portes el 31 d’octubre de 2014 i mireu quina rapidesa i quina bona difusió que fan, que ja tenim ací el catàleg. És una bona excusa per viatjar a Suïssa, no hi penseu?

 

 

Si punxeu ací podreu accedir al sumari i per fer-vos goleta vos deixem una mostra o extracte del que és el catàleg que podeu trobar a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia.


Necessitem difondre les nostres publicacions perquè coneguen el bon treball que es fa al Museu Valencià d’Etnologia i perquè ens envien a canvi publicacions de qualitat com esta, que només és un exemple. L’intercanvi bibliotecari és un sistema perfecte d’ingrés per a les biblioteques especialitzades.

Tags: , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es