7 d'Octubre de 2013

II Jornada de Biblioteques públiques en el segle XXI

La Subdirecció General del Llibre, Arxiu i Biblioteques de la Generalitat Valenciana organitza per segona vegada una jornada sobre Biblioteques públiques en el segle XXI per commemorar el “Dia de la Biblioteca” (24 d’octubre).

Un matí per presentar als professionals bibliotecaris dels municipis valencians algunes de les oportunitats que hui en dia tenim al nostre abast gràcies a les noves tecnologies i els nous sistemes de comunicació. Es celebrarà el proper dia 22 d’octubre a la Biblioteca Valenciana.

I per què vos contem açò si no som una biblioteca pública municipal? Bé, perquè en esta ocasió ens han convidat per parlar de la nostra experiència amb l’ús dels codis QR. El dia 22 estarem allí per compartir amb els companys de les públiques les utilitats dels codis QR com a sistema de comunicació i intercanvi amb els usuaris, tanmateix els contarem com els hem utilitzat en la nostra Biblioteca des de ja fa un parell d’anys.

Estem molt contents i agraïts de la invitació que hem rebut i de poder compartir els nostres coneixements amb la resta de companys. Ací teniu l’enllaç al programa i el fullet d’inscripció

 

Estes són les comunicacions que s’han de presentar en les Jornades:

9:30 – 9:45 h. Presentació.

9:45 – 10:30 h. Codis QR: realitat augmentada per a biblioteques. Amparo Pons (Biblioteca-Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia).

10:30 – 11 h. Pausa.

11:00 – 12:30 h. Relació de les biblioteques catalanes amb el sector del llibre i el projecte Viquipèdia. Carme Fenoll (Cap del Servei del Llibre i Biblioteques de la Generalitat de Catalunya)

12:30 – 13:30 h. La secció local en les biblioteques del S. XXI. Ignacio Latorre (Arxiu-Biblioteca Municipal de Requena).

 

 

S’heu fixat? Ja han utilitzat un codi QR com a imatge del programa! Molt bé!

 

 

 

Tags: , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es