18 de Gener de 2012

Etnoxerrades 2012 al Museu Valencià d’Etnologia

El Museu Valencià d’Etnologia reprèn el cicle anual de xerrades sobre antropologia.

El tercer cicle d’Etnoxerrades “Converses des de l’Antropologia al Museu” es composa de nou conferències amb antropòlegs i antropòlogues de reconegut prestigi. La idea central és aproximar els coneixements i les eines d’anàlisi de l’antropologia, amb un intent de donar claus per entendre el món que ens envolta.

Aquest és el darrer any que organitzem aquests cicles de conferències en aquest format i hem esmerçat molts esforços en la programació. Considerem que és un veritable luxe poder escoltar a les persones ponents que tindrem enguany amb nosaltres. És per això que us convidem a gaudir d’aquest privilegi en la nostra companyia.

Les conferències seran, com sempre, el primer dijous de cadascun dels mesos del 2012, excepte quan siga festiu, a les set de la vesprada, a la sala Alfons el Magnànim, a la seu del Museu Valencià d’Etnologia. Consulteu en la imatge de dalt tota la programació.

*El cicle està obert al públic en general, però aquelles persones que estiguen interessades poden inscriure’s per rebre un certificat d’assistència.

*Altrament, recordar-vos, per a qui li puga interessar, que aquest cicle forma part del Pla de Formació 2012 de la Diputació de València i que els treballadors i treballadores de la Diputació de València i de les entitats municipals poden matricular-se. Per fer-ho poseu-vos en contacte amb José Pomares: jose.pomares@dival.es per tal de matricular-vos.

La Biblioteca-Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia com a centre de recursos d’informació del Museu també vol participar en les Etnoxerrades. Així, estem elaborant dossiers amb material bibliogràfic molt interessant de cadascuna. Molt prompte vos anirem contat des d’este racó tot el que tenim preparat per tots vosaltres! i no s’ho penseu més, veniu al Museu Valencià d’Etnologia per xerrar d’antropologia!!!
El primer dia és el 2 de febrer i amb nosaltres estarà Verena Stolcke, apunteu la data a la vostra agenda!

Tags: , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es