24 de Maig de 2012

Etnopobles: I Fira de Museus Etnològics Locals

Este cap de setmana el Museu Valencià d’Etnologia ha organitzat una ben grossa…

Etnopobles: I Fira de Museus Etnològics Locals vos espera als patis de la Casa de la Beneficència des del divendres 25 de maig fins al diumenge 27 de maig.

Es tracta d’una trobada dels museus etnològics locals de la província de València, en esta ocasió són 20 museus i amb el Museu Valencià d’Etnologia 21, els que es presenten al gran públic este cap de setmana.

Obrir museus etnològics a les localitats valencianes és una molt bona iniciativa per poder posar en valor el ric patrimoni de la cultura popular valenciana i poder divulgar-lo als nous públics.

El Museu Valencià d’Etnologia i la Diputació de València volen recolzar estes iniciatives per mitjà de la I Fira de Museus Etnològics Locals la qual ha estat organitzada per poder donar a conéixer l’oferta d’estos centres entre el gran públic, especialment el de la ciutat de València i així promoure l’accés de nous visitants a estos museus.

Els museus participants este any són els següents:

Cadascun dels museus tindrà un lloc reservat a la Fira amb una caseta informativa, a la vegada que oferiran tallers, exhibicions, actuacions… als diferents espais reservats a l’edifici de la Casa de la Beneficència i que estaran destinats tant per a adults com per a xiquets. Per conéixer tota la programació d’este cap de setmana ací vos deixem un enllaç: programació Etnopobles

El Museu Valencià d’Etnologia pren part com a organitzador i alhora participant ja que s’han programat visites guiades a les sales permanents del nostre museu que també podeu consultar a la programació.

El Museu Valencià d’Etnologia també tindrà caseta d’informació en ella es lliuraran els tiquets per aquelles activitats que tenen places limitades. Si es fixeu a la programació aquelles que apareixen amb un asterisc (*) indiquen la necessitat de tindre un passe, i si en tenen dos (**) és que són exclusives per adults. Es repartiran dos per persona i únicament les de les activitats que es desenvoluparan el mateix dia. Les places es limiten en la majoria de casos a un número de 30, i en el cas de les visites guiades a 60 persones repartides en dos grups.

 

A la nostra caseta trobareu el personal de la biblioteca rodejat dels cartells del Museu Valencià d’Etnologia i de les seues publicacions. Intentarem atendre-vos molt bé a tots per poder mantenir-vos informats de tot el que vaja passant!

Encara que tenim una altra tasca per a este cap de setmana, fer un poc de Community Manager i utilitzar les ferramentes web 2.0 que tenim al nostre abast per mantenir-vos al dia de tot el que passe als patis de la Casa de la Beneficència.

Ho farem a través de tres mitjans:

Esperem que gasteu estes ferramentes per disfrutar d’estos dies amb nosaltres si no podeu vindre o que es busqueu en les fotografies. No s’ho podeu perdre!!!

Tags: , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es