9 de Setembre de 2013

III Premi d’Investigació Joan Francesc Mira 2013

Acaba d’eixir la convocatòria del III Premi d’Investigació J. F. Mira 2013 que convoca l’Associació Valenciana d’Antropologia amb la col·laboració del Museu Valencià d’Etnologia entre d’altres institucions com ara la Universitat de València i la Universidad Católica de Valencia.
Des de la primera convocatòria la finalitat d’este premi és recolzar els joves investigadors, així el punt 1 marca que només es podran presentar estudiants i joves investigadors i investigadores menors de 35 anys. Contineu llegint la convocatòria i si sou antropòlegs o esteu formant-vos per ser-ho, ací teniu una bona oportunitat per demostrar-ho. Teniu fins el 31 de desembre de 2013 per presentar el vostre original.
Teniu tota la informació de les bases al web del Museu Valencià d’Etnologia
A més del premi en metàl·lic el vostre treball serà publicat per l’editorial Germanias, dins de la col·lecció Antropològiques com es va fer amb les darreres convocatòries. Vos deixem informació sobre els dos títols guanyadors dels anys 2011 i 2012.
I Premi d’Investigació Joan Francesc Mira.
VILLAPLANA MOLINER, Laura.  Terra, costum i conflicte : els jutjats de pau i la gestió de disputes al món rural. Alzira : Germania ;[València] : Asociación Valenciana de Antropología, D.L. 2012
El podeu trobar a les nostres prestatgeries amb la signatura: BETNO 7513
II Premi d’Investigació Joan Francesc Mira
ALFARO HERNÁNDEZ, Arantxa; GADEA i PEIRÓ, Isabel. 

Descosint la invisibilitat : les jaqueteres de Benimaclet. Alzira : Germania ; [Valencia] : Asociación Valenciana de Antropología,  2013. ( Antropo-lògiques ; 5) 

El podeu trobar a les nostres prestatgeries amb la signatura: BETNO 7724

Mireu que vam dir a l’Etnobloc  (teniu la ressenya del llibre i accés a l’audiovisual “Estirant del fil” basat en el treball d’Arantxa Alfaro i Isabel Gadea)

Animeu-vos a participar-hi i així d’ací no res parlarem del vostre treball a l’Etnobloc!

Tags: ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es