15 de Gener de 2019

Encetem l’any amb Sant Antoni

el proper dia 17 de gener és el dia de Sant Antoni, el del Porquet, un celebració molt estesa a les nostres terres i que obri el cicle de festes de cada any.

A la fotografía vos oferim una selecció d’obres que fan referència a aquest sant tan nostrat. Com cada any, dins de diferents poblacions, viles i ciutats valencianes, molta gent, de diferents maneres, ix al carrer a celebrar, a compartir i a mantindre aquesta celebració amb la qual inaugurem la seqüència de festes patronals, populars i lúdiques que trobem al llarg de l’any a la geografía valenciana.

Altres anys, des d’aquest bloc, hem tractat, comentat i difós bibliografia i notícies sobre la celebració de Sant Antoni, com, per exemple aquesta de l’any 2012 on es tracta sobre bibliografia d’aquest sant i de la seua celebració, o aquesta altra del 2015, sobre Actes de les III Jornades d’Estudi sobre la Festa de Sant Antoni Abat.

Per fer un tast, vos deixem algunes dites sobre Sant Antoni extretes d’una entrada del Facebook del Museu Valencia d’Etnologia, seguint aques enllaç.

Tags: , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es