21 d'Octubre de 2011

Els usuaris de la biblioteca també es presenten…

“Els bibliotecaris ens presentem…” ha estat una entrada molt visitada els darrers dies.

La nostra intenció era fer un ullet amb humor a la tasca que fem, però com els nostres caps no deixen de pegar voltes, se’ns va ocórrer convidar els nostres usuaris a presentar-se, no del tot, ja sabeu que en 3D tot es veu molt millor…

Ací vos deixem un divertit passe d’imatges on trobareu principalment usuaris interns del nostre museu: conservadors, becàries, la administrativa, la restauradora…, algun extern que comença a deixar-se caure pel nostre bloc, a més de companyes d’altres biblioteques.

Vos proposem una coseta…

Aquells que llegiu este bloc, que sou usuaris del centre o que comenceu a encuriosir-vos per conéixer-nos,vos estem esperant!

Si vos sembla divertida la idea i voleu fer-vos una foto amb les ulleres 3D en la nostra biblioteca, nosaltres a banda de donar-vos un somriure molt gran d’agraïment per recolzar la nostra feina, vos regalarem l’últim cartell de l’Exposició Permanent del Museu Valencià d’Etnologia amb les corresponents ulleres 3D per poder veure’l!!!

Què vos sembla la idea?

De moment vos refresquem la vostra memòria fotogràfica i vos deixem la imatge de l’últim cartell del Museu Valencià d’Etnologia…

segur que no en voleu un?

A continuació, els veritables protagonistes de tota esta història: els nostres usuaris, sense els quals el nostre treball no tindria sentit. Podeu vore les fotos aci.

Vos esperem!!! i per cert, mireu la barra de la dreta, hem pensat deixar-vos visibles per sempre en el bloc…

Tags: , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es