10 d'Octubre de 2011

Els bibliotecaris ens presentem…

Parlar des d’un bloc, i més quan eres una entitat pública, té com a factor positiu l’anonimat del que escriu i dels que duen avant un projecte, però alhora trenca l’empatia que tot centre bibliotecari ha de tindre amb els seus usuaris.

El bloc ha de servir per apropar-nos un poc més a la societat i eixir fora dels murs del nostre edifici, però no per amagar als professionals que hi ha darrere.
Així que hem decidit després d’estos mesos donar la cara. No del tot, no vos penseu. Haureu de vindre per conéixer-nos. Ens hem ficat les ulleres 3D que necessitem per veure la invitació i el cartell de l’última exposició del Museu Valencià d’Etnologia “Secà i Muntanya” (si punxeu veureu la referència del nostre bloc a estos documents).
No ens volem descobrir del tot, així és més fàcil i divertit, i no patiu, quan vingueu podreu mirar-nos als ulls…
Anem a començar amb les presentacions oficials:

  • Mª Carmen Cañada, en peu a la dreta, és la Directora de la Biblioteca, la que ho gestiona tot i que tira de nosaltres…
  • Maribel Parra, en peu a l’esquerra, és la tècnic auxiliar de biblioteca encarregada de les publicacions periòdiques, de les adquisicions… i la memòria d’este centre.
  • Sergio Baggetto, a la cadira, és el tècnic auxiliar que vos atendrà quan arribeu a la Biblioteca i que s’encarrega del procés tècnic de les monografies.
  • Amparo Pons, en peu al mig, és la tècnic mitjà de biblioteca encarregada dels intercanvis i del fons documental, i la que mes a mes vos va contant que passa per ací.

No patiu, esta presentació la deixarem en la pàgina: Qui som?, així  la biblioteca no serà únicament un conjunt de documents i un espai físic, sinò també el personal bibliotecari que completa la definició de tota biblioteca.

Vos esperem!

Tags: , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es