6 de Desembre de 2011

Els becaris del Museu Valencià d’Etnologia

Este mes de desembre se’n van els becaris que han treballat al Museu Valencià d’Etnologia els anys 2010 i 2011.

Lucia, Irene, María, Aida, Lydia, Desiré, Alicia, Amparo i Pau han desenvolupat el seu treball en molts departaments del Museu: didàctica, difusió, exposicions itinerants, arxiu fotogràfic, memòria oral, restauració, gestió de la col·lecció als magatzems de Bétera… A la Biblioteca-Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia no hem tingut cap becari, però coneguem ben bé el seu rendiment els dos anys que han estat amb nosaltres i que han coincidit amb la creació i inauguració de les dos últimes sales de la permanent del Museu : “Horta i Marjal” i “Secà i Muntanya”.

Per a ells ha estat una aprenentatge magnífic a passes accelerades i per al Museu ha estat una ajuda magnífica d’un grup de professionals eficient i responsable, que a més a més ens han regalat molt somriures com els que tenen en esta imatge.

La Biblioteca-Centre de Documentació per la seua banda ha intentat guanyar-se uns usuaris fidels mentre facilitava la seua tasca dins i fora del Museu. Esperem haver-ho aconseguit!

Una vegada més moltíssimes gràcies pel vostre treball i no oblideu que sempre ens trobareu a la Biblioteca per al que necessiteu!

Moltes d’estes cares ja vos sonaran del passe d’imatges d’amics de la Biblioteca! però no podien deixar el Museu sense fer-se una foto de grup amb les ulleres 3D encara que siga al pati i no a la sala de la Biblioteca. Gràcies per este regal!

 

 

Tags: ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es