12 d'Agost de 2013

El patrimonio cultural inmaterial a través de sus protagonistas

Este és el títol del curs que l’Instituto de Patrimonio Cultural de España (IPCE) ha organitzat els dies 29, 30 i 31 d’octubre de 2013 per commemorar el dècim aniversari de la Convención para la Salvaguarda del Patrimonio Cultural Inmaterial de UNESCO (2003) .

És un curs on les conferències no sols les realitzaran els experts que estudien cada  una de les expressions de la cultura immaterial sinó que els protagonistes d’estes jornades van a ser els propis representants dels col·lectius transmissors de la cultura que encara viu. Així podran ser ells de primera mà els que conten les seues experiències i parlen de l’evolució, la transmissió, la problemàtica i necessitats que tenen.

Les jornades s’ocuparan dels següents àmbits : el festiu, les representacions i escenificacions, el musical, la tradició oral i tot allò relacionat amb els oficis, activitats i formes d’alimentació.

Si voleu tindre tota la informació del curs, el programa i la inscripció, ací vos deixem l’enllaç: El patrimonio cultural inmaterial a través de sus protagonistas

Tags: , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es