15 d'Abril de 2014

El 23 d’abril alliberarem llibres per la ciutat

Campanya de Llibres lliures 2014

Un any més, la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia celebrarà el Dia Internacional del Llibre, 23 d’abril, amb l’alliberament de llibres per la ciutat de València. A través del Bookcrossing posarem en llibertat llibres en paper, alhora que amb els codis QR distribuirem llibres digitals.

Ja és el tercer any que la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia participa activament amb les biblioteques de museus de tot Espanya en un bookcrossing col·lectiu per celebrar el Dia del Llibre.  Enguany són 48 les biblioteques que hi participen i no hem volgut faltar a esta cita anual. Ací vos deixem el vídeo de promoció que han preparat des de la Biblioteca del Museu ARTIUM

Amb l’esperit del bookcrossing, la Biblioteca alliberarà llibres, principalment  editats pel Museu Valencià d’Etnologia, amb la intenció de qui trobe un, l’arreplegue, disfrute la seua lectura i el torne a alliberar. Així volem que viatgen pel món.

Però no sols deixarem lliures llibres en paper a diferents racons de la ciutat de València, també alliberarem  llibres electrònics a través dels codis QR, que ja sabeu que ens agrada molt utilitzar. Es distribuiran  cartells amb 9 QR que donen accés a 9 publicacions del Museu Valencià d’Etnologia: els sis primers números de la Revista Valenciana d’Etnologia; GARCÍA PILÁN, Pedro. Tradición en la modernidad avanzada : la Semana Santa Marinera de Valencia ARIÑO, AFestes, rituals i creences. (Temes d’etnografia valenciana ; 4); Poblament, arquitectura, vida domèstica (Temes d’etnografia valenciana ; 1)

El 23 d’abril és el dia del llibre i la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia vol facilitar-vos l’accés a la lectura a tots i totes. Serà un matí llarg i dur, d’anar d’ací cap allà, de caminar i agafar autobusos, de respondre la gent que ens pregunta perquè deixem un llibre a soles, de pegar cartells… De només pensar-ho, ja estem cansats, però vos assegurem que paga la pena l’esforç.

Potser oblidem una cosa, contar-vos quins llibres en paper trobareu per la ciutat, on i a partir de quina hora estaran al vostre abast. Obriu este tauler de Pinterest i trobareu tota esta informació.

Follow Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia’s board Dia del Llibre 2014 – Llibres lliures / Dia del Libro 2014 – Libros libres on Pinterest.Cartell campanya llibres lliures 2014 - Biblioteca Museu Valencia Etnologia

 

 

Esperem que vos agrade el cartell d’enguany, a nosaltres ens agrada moltíssim. Des d’ací li volem agrair a Andrés Marín, el dissenyador del MuseuValencià d’Etnologia, la seua generositat en regalar-nos este cartell tan bonic i interactiu.

I no en parlem més, esperem trobar-vos a tos i totes  als carrers de València el 23 d’abril per celebrar junts el Dia Internacional del Llibre!

 

 

 

 

 

 

Tags: , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es