28 d'Agost de 2013

Conegueu la revista “Patrimonio Cultural de España”?

Des de l’Etnobloc no sols vos parlem de la nostra col·lecció bibliogràfica i el fons documental, de les activitats que fem… intentem que també siga un espai per descobrir recursos informatius que potser siguen desconeguts per tots vosaltres i que pensem vos poden interessar.

Hui vos volem presentar una de les publicacions periòdiques de l’Instituto de Patrimonio Cultural de España (IPCE) “Patrimonio Cultural de España”  Es tracta d’una revista que només s’edita de manera electrònica, no la trobareu impresa, però està en accés lliure per poder consultar-la i descarregar-la des de la plataforma CALAMEO que utilitza el Ministeri (un espai com ISSUU ). Amb una periodicitat irregular presenta els projectes d’investigació, conservació, restauració i posada en valor del patrimoni espanyol. També pretén ser un espai de debat de temes específics que es tracten en cada número de manera monogràfica: el patrimoni immaterial, el patrimoni i l’educació, les noves tecnologies, etc. A hores d’ara hi ha 7 números publicats.

Vos anem a deixar els diferents títols per què els feu una ullada

La sèrie es va obrir amb el número 0 dedicat al patrimoni immaterial. És una publicació molt interessant ja que com vos contàvem l’altre dia este any es commemora el dècim aniversari de la Convención para la Salvaguarda del Patrimonio Cultural Inmaterial de UNESCO (2003) 

Esperem que siga del vostre interés!

 

Patrimonio Cultural de España, nº 2, 2009. El Patrimonio Mundial en España: Una visión crítica

 

 

 

Tags: , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es