23 de Novembre de 2015

Bibliografia sobre Àfrica

En esta bibliografia trobareu totes les monografies i articles de revistes científiques que tenen com a matèria protagonista el continent africà.

La raó de fer esta bibliografia temàtica és la inauguració, el proper dimecres 25 de novembre, de l’exposició «Dr. Carsí, Supose?». El Dr. Mariano Carsi Pascual va ser un metge valencià, concretament d’Alfara del Patriarca, que des de l’any 1958 que va arribar a treballar al Congo va passar la seua vida vinculat a Àfrica. La Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia conserva part de l’arxiu documental del Dr. Carsí, així com part de la seua biblioteca personal. Si voleu saber més de la vida de Mariano Carsí, així com del seu fons documental consulteu la guia del seu arxiu que hem elaborat al nostre centre.

Vos deixem la bibliografia perquè pugueu consultar tot el que podeu llegir a la nostra sala de consulta i no oblideu que tenim servei de préstec a domicili.


Clic con QR

 

En la sala de l’exposició  hi haurà un codi Qr per poder accedir-hi a esta bibliografia. Vos recordem com podeu consultar i utilitzar este tipus de code que hem utilitzat tantes vegades en la nostra biblioteca.

Vos esperem!

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es