2 de Juliol de 2012

Beques del Museu Valencià d’Etnologia

El Museu Valencià d’Etnologia va publicar el passat 29 de juny la convocatòria de 5 beques de pràctiques d’investigació.

Des d’eixe dia de la publicació teniu 30 dies naturals per presentar la instància de sol·licitud per alguna de les següents places:

  • Una beca per a tasques d’investigació i arreplegada de materials en treball de camp vinculades als projectes “Arxiu de Memòria Oral Valenciana” i “Arxius d’imatge de caràcter local / Comarques en blanc i negre”. Titulació requerida: Llicenciatura en Antropologia Social i Cultural, o Sociologia.
  • Una beca de pràctiques relacionada amb la gestió de la web i les xarxes socials vinculades al museu. Titulació requerida: Llicenciatura o Grau en Antropologia Social i Cultural, Sociologia, Comunicació Audiovisual, Biblioteconomia i Documentació o en Periodisme.
  • Una beca per la restauració de materials etnològics a desenvolupar al laboratori d’etnologia del Museu Valencià d’Etnologia (Bétera). Titulació requerida: Llicenciatura en Belles Arts
  • Dos beques de pràctiques i investigació en didàctica de museus i maletes didàctiques a desenvolupar en la Unitat de difusió, didàctica i exposicions del Museu Valencià d’Etnologia. Titulació requerida: Llicenciatura o Grau en Pedagogia, Antropologia Social i Cultural, Sociologia, Història o Història de  l’Art.

Per a més informació, ací en teniu l’enllaç a les bases de la convocatòriahttp://bop.dival.es/bop/drvisapi.dll?MIval=DI_VerEdictoVis&idEdicto=2176822&miIdioma=V

 

Tags: ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es