2 de Desembre de 2013

Àlvar Monferrer guanyador del 15é premi Bernat Capó

Divendres passat es va celebrar a Dénia el lliurament del 15é Premi Bernat Capó de difusió de cultura popular que concedeix Edicions El Bullent i el Museu Valencià d’Etnologia.

Enguany el guanyador és Àlvar Monferrer amb l’obra Bruixes, dimonis i misteris. Sobre aspectes marginals de la vida i cultura popular valenciana. L’autor ja va recollir el premi Bernat Capó l’any 2003 amb el títol Romancer valencià : antologia, i com ja sabeu és un conegut estudiós de les tradicions culturals valencianes principalment centrades en la religiositat popular.

Ací teniu tots els títols que podeu consultar a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia escrits per Àlvar Monferrer, tant com a autor principal com a col·laborador.

El jurat d’esta edició ha estat format per José V. Aguilar (Conservador del Museu Valencià d’Etnologia), Honorat Ros Pardo (Acadèmic de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua), Julio Blasco (Director del Museu Valencià de la Festa d’Algemesí), Antoni Prats (Representant de l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta) i Núria Sendra (Editora d’Edicions del Bullent).

Per més informació podeu consultar esta notícia 

Esperem que d’ací poc puguem presentar-vos esta obra guanyadora a l’Etnobloc!

Tags: , , , ,
Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts relacionats
Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es