Catàleg

Logo-OPAC-800

Punxeu sobre la imatge per accedir al catàleg

La col·lecció bibliogràfica de la Biblioteca-Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia està formada per més de 28.000 títols de monografies i obres de referència i per més de 500 títols de publicacions periòdiques nacionals i internacionals. Estes últimes ingressen principalment a través de l’intercanvi bibliotecari  gràcies al contacte que la Biblioteca manté amb més de 55 institucions estrangeres de diversos països com ara Estats Units, França, Brasil , Alemanya, Suïssa…

Per consultar la nostra col·lecció la Biblioteca posa a la vostra disposició el seu OPAC (Catàleg en línia). Es tracta del catàleg col·lectiu de la xarxa de Biblioteques de la Diputació de València. Està format per les col·leccions de les quatre biblioteques especialitzades de la Diputació de València vinculades a museus (Museu Valencià d’Etnologia, Museu de Prehistòria de València, MUVIM i Museo Taurino) i la Biblioteca Auxiliar de l’Arxiu General i Fotogràfic de la Diputació de València.Amb una aplicació molt senzilla, intuïtiva i coneguda pels usuaris (és la mateixa base de dades que gasten moltes altres xarxes de biblioteques) podeu consultar:

– Des de qualsevol lloc i en qualsevol moment podreu fer una recerca i comprovar que tenim la publicació  que busqueu o conèixer quins títols tenim sobre els temes que vos interessen.

– Podeu saber que estat tenen els exemplars, si els podeu agafar en préstec, si algú se vos hi ha adelantat, si soles els podeu consultar a la sala, quina és la seua localització exacta en les nostres prestatgeries, i un fum de dades que vos faran més fàcil preparar la visita a la nostra biblioteca.

– No oblideu que és un catàleg col·lectiu així que podeu buscar també alhora en totes les biblioteques que formem part de la Diputació de València.

– Des de la pàgina d’inici podeu consultar les novetats que tenim.

– No cal dir que podeu fer recerques senzilles i avançades per als més experts.

– En el moment que obtingueu els resultats de la vostra recerca, l’aplicació vos permet seleccionar elsdocuments del vostre interés i crear bibliografies que podeu guardar o enviar al vostre correu electrònic.

Estos són els principals avantatges del nostre OPAC que vos serviran per programar des de casa la vostra consulta i millorar l’eficiència i l’eficàcia quan vingueu al nostre centre.

No dubteu mai en preguntar qualsevol cosa quan estigueu amb nosaltres o si cal des d’on vos trobeu fent la recerca, crideu-nos per telèfon i vos atendrem. Tot siga per fer les coses més fàcils i garantir la satisfacció en cobrir les vostres necessitats informatives.

Ací teniu l’enllaç al catàleg de les Biblioteques de la Diputació de València

Creative Commons License
Biblioteca-Centre Documentació · Museu Valencià d'Etnologia
Corona, 36. 46003 València, ESP T +34 96 388 36 23 / +34 96 388 36 28
biblioteca.etnologia@dival.es